Uutiset

Kauppapaikkakäytös ja ilmoitukset
20.11.2007, 18:07

Kauppapaikka on viime aikoina lipsunut aina vain epäselvemmäksi ja täyttynyt jos jonkinmoisesta ilmoituksesta. Moderaattorit eivät jaksa katsella tällaista ja korjata joka ikistä ilmoitusta. Kauppapaikan käyttäjiltä edellytetään sen verran ymmärrystä, että osaa noudattaa seuraavia sääntöjä:

1.) Otsikko kirjoitetaan oikeaoppisesti. Iso alkukirjain, pieni teksti! Lyhenteet isolla, kuten AEG, tms. Kokonaan isoilla kirjaimilla kirjoitetut otsikot korjataan tai koko ilmoitus poistetaan.

Mikäli ilmoituksesi otsikkoa on muutettu on sen tehnyt moderaattori ja siihen on aina ollut hyvä syy!

Otsikon tulee kuvata tuotetta, ei sisältää koko ilmoituksen tekstiä. Liian pitkä otsikko ei näy kuitenkaan, joten siitä ei ole mitään hyötyä.

Esimerkkiotsikko:
"TM M4A1 New Type @ M100"

Esimerkiksi myyntiosioon otsikkoon ei tule laittaa eteen enää esim. "M:", sillä kyseessä on myyntiosio, joka on tarkoitettu vain myynti-ilmoituksille. Kaikki tietävät myyntiosiota selatessaan, että kyseessä on myynti-ilmoitus ilman erillisiä etuliitteitäkin.

2.) Ilmoituksen teksti kirjoitetaan oikeaoppisesti. Iso alkukirjain, pieni teksti! Lyhenteet saa kirjoittaa isolla. Pisteitä ei tule kolmea joka lauseen perään eikä huutomerkki päätä jokaista lausetta. OPPIKAA!

3.) Ensimmäisestä täysin sääntöjen vastaisesta ilmoituksesta varoitetaan, mutta toinen varoitus tarkoittaa jo ilmoituksen poistoa. Poistettua ilmoitusta ei saa takaisin, joten miettikää haluatteko kirjoittaa ilmoituksenne kerralla kunnolla vai monta kertaa päin prinkkalaa!

> Arkisto


Yhteisö

Et ole kirjautunut sisään.

Kirjaudu sisään
Rekisteröidy


Up!